Een mooi salaris + fijne collega's
Goed voor elkaar

Daan en Julia studeren én volgen een traineeship bij Roosdom Tijhuis

Daan en Julia studeren én volgen een traineeship bij Roosdom Tijhuis

Daan en Julia studeren én volgen een traineeship bij Roosdom Tijhuis

Sinds september 2021 is Daan Bouwhuis trainee bij Roosdom Tijhuis. Tijdens zijn derdejaars mbo-stage kwam hij voor het eerst bij ons terecht. Inmiddels volgt hij de hbo-opleiding Bouwkunde aan Hogeschool Windesheim Almere en doorloopt hij daarnaast ons traineeship. “De combinatie van werken en een opleiding volgen bevalt mij goed. Ik weet nog niet wat ik precies wil gaan doen, maar door ervaring op te doen bij verschillende afdelingen kom ik daar hopelijk achter.” Daan werkt op dit moment op de afdeling werkvoorbereiding en werkt hier mee aan onze plannen in Eerbeek en Doetinchem. Na de zomervakantie is het tijd om een andere afdeling en de bijbehorende werkzaamheden te ontdekken. Welke afdeling het wordt, staat nog niet vast. “Ik wil in ieder geval nog meer te weten komen over de tekenkamer en de afdeling calculatie.”

Mooie kans om werken en leren te combineren

Ook Julia Jansen studeert Bouwkunde én volgt ons traineeship. “Na het afronden van mijn eindstage bij Roosdom Tijhuis heb ik de kans gekregen om te beginnen als trainee, in combinatie met een duale opleiding aan Hogeschool Windesheim. Een erg mooie kans om te werken én te leren.” Julia is begonnen op de tekenkamer en werkt hier mee aan onze nieuwbouwwoningen in Eerbeek. En net als Daan gaat Julia na de zomervakantie meedraaien op een andere afdeling. “Zo doe ik veel ervaring op en kan ik kijken wat de toekomst biedt.”

Ook trainee worden bij Roosdom Tijhuis?

Klinkt het interessant wat Julia en Daan doen? Solliciteer dan op onze vacature: Trainee Bouwkunde | Roosdom Tijhuis. Heb je vragen over deze functie, neem dan contact op met Daan of Julia of met Annemiek Boers van de afdeling HR.