Vet handig worden + je maten als collega's
Goed voor elkaar

Daarom! Werken bij Roosdom Tijhuis

We zijn groot genoeg om met mooie projecten landelijk impact te maken, maar voelen dankzij de gemoedelijke werksfeer tóch klein aan. De open, eerlijke en respectvolle manier van werken in teamverband kenmerkt ons familiebedrijf. Tijdens het introductieprogramma leer je ons bedrijf van binnen en buiten kennen én ontdek je waarom veel mensen hier al jarenlang op hun plek zitten. We laten je nu graag alvast zien hoe het is om bij ons te werken.

Volop kansen om
door te groeien!

Bij Roosdom Tijhuis krijg je de kans om te groeien in een richting die jij zélf wilt. Als je aangeeft wat jíj wilt en leuk vindt, kijken we samen naar de mogelijkheden. Zo benut je bij ons al je talenten en geef je jouw eigen toekomst vorm.

Voldoening in
je werk

Roosdom Tijhuis ontwikkelt en bouwt woningen met oog voor de leefomgeving, zodat zoveel mogelijk mensen prettig en veilig kunnen wonen. Met jouw talenten, kennis en ideeën draag je bij ons bij aan een leefbaar Nederland. En omdat je de resultaten van je inspanningen ook echt terugziet in de omgeving en het woongeluk van onze klanten, is het werk waar je trots op kunt zijn.

Meer dan
werk alleen

Bij Roosdom Tijhuis zorgen we er samen voor dat we plezier hebben in ons werk én daarbuiten. Onze bouwvakborrel is een jaarlijkse traditie en ieder jaar sluiten we af met een gezellige kerstborrel. Wil je vaker iets leuks doen met collega’s, dan kan dat ook. Dankzij onze actieve personeelsvereniging staan er regelmatig leuke activiteiten in jouw agenda.

Laatste blogs