Blogs
Goed voor elkaar
MTO: Roosdom Tijhuis hecht grote waarde aan tevreden medewerkers

Hoe zie je Roosdom Tijhuis? Waar ben je trots op en wat kan er nog beter? Een medewerkerstevredenheidsonderzoek moest antwoorden geven op deze en andere vragen. De uitkomsten stemmen tot tevredenheid, want met een rapportcijfer van 7,9 scoort..

Yor-ell Bunschoten: Stagelopen & een traineeship vanuit de RT academie

Yor-ell Bunschoten is 20 jaar en komt uit Nieuw-Beijerland. Hij is sinds september dit jaar bij ons in dienst als Trainee Bouwkunde. Yor-ell heeft hiervoor 3 periodes stagegelopen op de vestiging in Capelle aan den IJssel. Roosdom Tijhuis..

Roy Harink, projectleider/werkvoorbereider

Roy Harink heeft na het afronden van zijn traineeship de mogelijkheid gekregen om als projectleider sturing te geven aan diverse bouwprojecten. Tijdens zijn traineeship werd al snel duidelijk dat Roy de touwtjes goed in handen heeft én dat..

Daan en Julia studeren én volgen een traineeship bij Roosdom Tijhuis

Daan en Julia studeren én volgen een traineeship bij Roosdom Tijhuis Sinds september 2021 is Daan Bouwhuis trainee bij Roosdom Tijhuis. Tijdens zijn derdejaars mbo-stage kwam hij voor het eerst bij ons terecht. Inmiddels volgt hij de hbo-opleiding..

Rutger Plaggenmarsch, werkvoorbereider bij Roosdom Tijhuis

Rutger Plaggenmarsch over werken bij Roosdom Tijhuis De 28-jarige Rutger Plaggenmarsch werkt sinds 2018 voor Roosdom Tijhuis en heeft vanuit ons traineeship de stap gezet naar werkvoorbereiding. Hij vertelt graag over zijn loopbaan binnen ons bedrijf. Van tekenafdeling..