Blogs
Goed voor elkaar
Projectleiding in de praktijk

Het verhaal van projectleider Remco Mestebeld “Regelmatig ontwikkelen we woningbouw over meerdere jaren, zoals in de wijk Kernhem in Ede. Aan dat project heb ik zes jaar gewerkt – inmiddels heb ik het overgedragen aan een collega. In..

De week van… Manon

Manager Verkoop & Markt Manon Wools is 40 jaar en sinds 2008 in dienst bij Roosdom Tijhuis. Ze begon na afronding van haar studie Vastgoed & Makelaardij in Groningen als junior planontwikkelaar. “Een vriendin tipt mij over de..

Familie binnen RT

André en Jouri Berendijk, zo vader zo zoon ‘We hebben een oranje Roosdom Tijhuis hart’ Roosdom Tijhuis is een familiebedrijf met een rijke historie en veel bevlogen medewerkers. Zij vormen het hart van onze onderneming. Op de werkvloer..

Meekijken met…. Jacob Ak

Het personeel vormt het hart van het bedrijf. Bij Roosdom Tijhuis werken veel bevlogen krachten. Wie zijn onze medewerkers en wat doen zij binnen onze organisatie? In de eerste aflevering kijken we mee met Jacob Ak. Jacob Ak..

Teun Heuvelman
Van stage naar traineeship bij Roosdom Tijhuis

Van stage naar afstudeerstage naar traineeship: zó ziet de loopbaan van Teun Heuvelman bij Roosdom Tijhuis eruit. Tot nu toe in ieder geval, want: “Als het aan mij ligt, ga ik hier de komende jaren niet weg.” “In..

MTO: Roosdom Tijhuis hecht grote waarde aan tevreden medewerkers

Hoe zie je Roosdom Tijhuis? Waar ben je trots op en wat kan er nog beter? Een medewerkerstevredenheidsonderzoek moest antwoorden geven op deze en andere vragen. De uitkomsten stemmen tot tevredenheid, want met een rapportcijfer van 7,9 scoort..

Yor-ell Bunschoten: Stagelopen & een traineeship vanuit de RT academie

Yor-ell Bunschoten is 20 jaar en komt uit Nieuw-Beijerland. Hij is sinds september dit jaar bij ons in dienst als Trainee Bouwkunde. Yor-ell heeft hiervoor 3 periodes stagegelopen op de vestiging in Capelle aan den IJssel. Roosdom Tijhuis..

Roy Harink, projectleider/werkvoorbereider

Roy Harink heeft na het afronden van zijn traineeship de mogelijkheid gekregen om als projectleider sturing te geven aan diverse bouwprojecten. Tijdens zijn traineeship werd al snel duidelijk dat Roy de touwtjes goed in handen heeft én dat..