Een mooi salaris + fijne collega's
Goed voor elkaar

Yor-ell Bunschoten: Stagelopen & een traineeship vanuit de RT academie

Yor-ell Bunschoten is 20 jaar en komt uit Nieuw-Beijerland. Hij is sinds september dit jaar bij ons in dienst als Trainee Bouwkunde. Yor-ell heeft hiervoor 3 periodes stagegelopen op de vestiging in Capelle aan den IJssel.

Roosdom Tijhuis heeft het huis van Yor-Ell gebouwd. Hierdoor kende Yor-Ell het bedrijf een beetje. Tijdens het zoeken naar een stageplek zag hij dat Roosdom Tijhuis bij hem in de buurt aan het bouwen was. Dat bracht hem op het idee om de organisatie een mailtje te sturen en te vragen naar de mogelijkheden. Yor-Ell heeft destijds een gesprek gehad met Annemiek Boers van HR. Na dit gesprek is het proces in gang gezet en is hij begonnen met zijn stage bij Roosdom Tijhuis.

Stagelopen bij Roosdom Tijhuis
Yor-Ell loopt drie keer een half jaar stage. Tijdens zijn eerste stageperiode had hij het erg naar zijn zin. Deze periode vond plaats op de bouwplaats. Tijdens zijn tweede stageperiode wilde hij zich meer verdiepen in kantoorwerkzaamheden. Hij begon deze periode op de afdeling werkvoorbereiding.

Yor-Ell geeft aan dat, tijdens alle stageperiodes, hij erg het gevoel heeft gehad dat collega’s hem wilden helpen en dat iedereen zijn best deed om te zorgen dat hij de werkzaamheden goed kon uitvoeren. Naast de werkzaamheden hebben zijn collega’s hem ook goed verder geholpen met schoolopdrachten.

Na zijn stageperiode heeft Roosdom Tijhuis hem een contract aangeboden om te blijven werken. Yor-Ell is hier het meest trots op. Na zijn stageperiode is hij begonnen met 3 werkdagen per week, de overige twee dagen zijn schooldagen. Hij volgt het traineeship wat de RT academie aanbiedt, hier ziet hij verschillende afdelingen binnen de organisatie en doet hij veel werkervaring op in de bouwwereld.


Onze werkvoorbereiders en collega’s van de tekenkamer hebben elke periode ruimte om stagiaires te begeleiden. Dit is een onderdeel vanuit onze RT academie.
Lijkt het je leuk om bij ons praktijkervaring op te doen en heb je interesse in stagelopen of een traineeship bij ons? Bel of mail dan met Annemiek Boers: vacature@roosdomtijhuis.nl | 0548-518 024.